مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع با عکس

من با دختر خانمی چند ماه برای ازدواج در حال آشنایی بودم . ولی ازدواج اتفاق نیفتاد . یک سال گذشته و الان مزاحمت ایجاد میکنه برام . ایشون خودش از من و خودش که در مکانی تنها بودیم عکس گرفته . این عکس نمیدونم چیه و تو چه حالتیه دقیقا ولی ممکنه بدون حجاب کنار هم باشیم . آیا میتونه تنهایی فقط با این عکسی که خودش گرفته رابطه نامشروعی رو اثبات کنه ؟
کلا اون عکس تو چه شرایط یا حالتی باشه میتونه با اون رابطه نامشروع اثبات کنه؟
ممنونم از وقت گرانبهاتون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رابطه نامشروع مادون زنا میتواند باشد بسته به عکس

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری اگر لمسی در عکس صورت گرفته که عیان باشد اری مشکل ساز میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی از رابطه نامشروع صحبت میکنید یعنی بوده، پس خودکرده را تدبیر نیست و شما ملزم به تحمل کیفر اعمال خود در صورت احراز خواهید بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر با توصیفات مذکور رابطه نامشروع محقق نگردیده است