مشاوره حقوقی رایگان - بهزیستی

سلام خسته نباشید اگر فرزندی نخواهد نه با خانواده پدر و نه با خانواده مادری و نه با پدر و مادر خود زندگی کند بعد از اینکه بهزیستی سرپرستی فرزند را برعهده گرفت فرزند می‌تواند پدر و مادر خود را ببیند

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فرزند ملزم حسن معاشرت و احترام به پدر و مادر است و اینطور نیست که بهزیستی هر فرزندی میل نداشت با خانواده زندگی کند را نگهداری کند و هزینه اش را هم ندارد که بخواهد نگهداری کند بنابراین کودک خیابانی میشود و تنها در جنگل