مشاوره حقوقی رایگان - مجوز حمل شوکر و اسپری فلفل

بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام
بنده طلبه ای 16 ساله هستم و سوالی که دارم اینه که بند چند بار مورد حمله و تهدید با چاقو قرار گرفته ام می خواستم ببینم که آیا می توانم مجوز استفاده از شوکر یا اسپری فلفل را بگیرم یا خیر و چگونه مجوز بگیرم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بنظر ممکن است
با این وجود از طریق حوزه علمیه مربوطه اقدام فرمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات نیروی انتظامی یا همان فراجا ملاک عمل است. لیکن مجوز استفاده از شوکر و اسپری یا همان گاز اشک آور به افراد با مشاغل خاص که نیروی انتظامی تایید نموده داده می‌شود.
از سوی دیگر چنانچه مجوزی هم بخواهد داده شود به افراد زیر 18 سال تعلق نمی‌گیرد
با این حال مشکل خود را با مدرسه علمیه‌ای که در آن درس می‌خوانید مطرح کنید.