مشاوره حقوقی رایگان - پارک در کوچه ده متری روبروی در ورودی همسایه شمالی

سلام
درکوچه ده متری درب ورودی همسایه روبروی ساختمان بنده قرار دارد که ادعا می‌کند در صورت پارک ماشین در روبروی درب ایشان براحتی نمی‌تواند ورود و خروج کند تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

خب بالخره باید خودتون همکاری کنید و اگر پارک شما باعث تضییع حقوق آنها باشد میتوانند شکایت مزاحمت کنن

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌شود با هم سازش و مصالحه نمایید. تعامل همسایگان با یکدیگر یک اصل انسانی می‌باشد

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
یعنی شما ماشین را کنار دیوار خودتون پارک می کنین ولی ایشون معتقده این کار مانع ورود و خروج ماشین به دروازه اش میشه؟
قاعدتا در گوچه ده متری