مشاوره حقوقی رایگان - محل دادگاه ترک انفاق

با سلام. همسرم چند ماه پیش منزل مشترک را ترک کرده و اکنون در منزل پدری خود در شهرستان اقامت میکند. وی از بنده شکایت ترک انفاق نموده و دادگاه در شهرستان او برگزار شد و به طور سخت گیرانه 9 ماه حکم حبس دادند (با اینکه پس از تاخیر تنها 3 ماه نفقه ها را واریز کرده بودم). میخواستم بپرسم آیا من در دادگاه تجدید نظر میتونم طبق ماده 11 آیین دادرسی مدنی و یا 310 آیین دادرسی کیفری در مورد محل برگزاری دادگاه اعتراض کنم؟ و چقد در رد شدن و یا تعلیق شدن حبسم تاثیر داره؟ وکیل هم دارم ولی احساس میکنم سر بالا جواب میده. لطفا راهنماییم کنین ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام‌.به رای اعتراض کنید.در مورد تغییر دادگاه چنین امکانی وجود ندارد .با توجه به توضیحاتتان