مشاوره حقوقی رایگان - طلا با سود نزول است یا نه

با سلام مقداری طلا به کسی دادم که پولش آن زمان صد میلیون میشد و ماهیانه ده میلیون از او سود میگرفتم و نوشتیم که طلا را قیمت روز تحویل دهد آیا سود هایی که واریز کرده نزول است یا نه؟ ممنون میشم توضیح دهید

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
وقتی می فرمایید طلا را بع قیمت روز پس بده‌ یعنی در واقع طلا ندادین،بلکه معادل پولش را دادین؟ درسته؟
اگه پول دادین و ماهانه مبلغی می گیرین بعد هم قراره به قیمت روز طلا پس بگیرین ،بله نزوله و اگر هم ایشون طرح دعوا کنند همون قسطهایی که میده بابت اصل طلب محاسبه میشه...
تگه شکل دیگه ای هست،بستگی داره در قالب یک قرارداد شرعی و قانونی مثل مضاربه دادین یا نه؟