مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع پیامکی

سلام عرض ادب
همین اول بگم از کارم بسیار پشیمونم
من با خواهر زنم ک شوهر داره فقط در حد چت روبیکا پیام میدادیم ب هم...
مجازات این چیه لطفا بگید خیلی درگیرم.....
در ضمن دلیت اکانت روبیکا زدم و همون موقع با اسم مستعار چت میکردیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به الفاظ به کار رفته دارد
نسبت به رابطه نامشروع مجازی اختلاف رویه وجود دارد

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.
2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود...

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام ممکنه اگر پرونده ای تسکیل شود با اتهام رابطه و بسته به نظر قاضی شلاق یا جزایی نقدی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به هیچکس نگو و این کار گناه و مجرمانه و غیر اخلاقی را ادامه نده
مجازاتش عذاب وجدانه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به محتوای چت متفاوت است در هر صورت میتواند در حد جرم رابطه نامشروع دون زنا است و شلاق دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق تبصره ماده 102 قانون آیین دادرسی کیفری عمل نمایید،

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پیامک‌ها به گونه‌ای باشد که عفت عمومی را جریحه‌دار نماید می‌تواند مصادیق رابطه نامشروع تلقی گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
محتوای پیام‌های رد و بدل شده در وقوع اصل جرم رابطه نامشروع و میزان مجازات رابطه نامشروع تأثیرگذار است.