مشاوره حقوقی رایگان - اثبات کلاهبرداری و جعل هویت

سلام و خسته نباشید. حدود 5 ماه پیش از طریق فضای مجازی با یک نفر اشنا شدم و متاسفانه ایشان از همان ابتدا خودشان را با یک نام مستعار به من معرفی کرد و هر چی بهش میگفتم اسم واقعی ت چیه جوابی نمیداد . متاسفانه سادگی کردم و بهش اعتماد کردم و تحت تاثیر حرفایی که میزد قرار گرفتم و هر بار ملبغی به شماره کارتی که بهم داده بود میزدم، بعد از حدود 1 ماه دیگه بهش گفتم واقعا ندارم که بدم (البته این پولا رو هم بابت اینکه همش میگفت من قابلیت های زیادی دارم و میتونم بهت کمک کنم و فقط سرمایه اولیه ندارم و...) منم سادگی کردم بهش اعتماد کردم. بعد ها که متوجه شدم داره حرفاشو تغییر میده، شک کردم و متوجه شدم بله اون کلا همه چی رو دروغ گفته و من پولا رو توی حساب شخص دیگه ای واریز میکردم(مشخصات هویتی صاحب کارت بانکی رو از طریق پلیس فتا پیگیر شدم و مشخص شد) در صورتی که اصلا خبر نداشتم.. 10 مرتبه واریزی انجام دادم الانم هیچ مدرکی غیر از پرینت حساب بانکی ندارم. تروخدا قضاوتم نکنید . میدونم سادگی و حماقتی کردم که انتها نداره و جمعا مبلغ 74 میلیون تومان طی 10 مرتبه واریزی به حساب شخصی واریز کردم که اصلا ندیده و نمیشناسمش
(هویت صاحب کارت بانکی رو از طریق پلیس فتا پیگیر شدم و مشخص شد)
اون شخص x هم چتای تلگرام رو دوطرفه حذف کرد و قسمت هاییش رو برای خودش اسکرین گرفت و تهدیدم کرد که مبادا شکایت کنی. الان من حتی اسکرین چت تلگرام هم ندارم میخوام بدونم چطور میتونم جعل هویت و کلاهبرداری رو بدون مدرک و تنها با پربنت حساب بانکی اثبات کنم؟ امکانش هست به اثبات نیاز نباشه؟ چون واقعا در جریان نبودم. لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید از صاحب حساب و صاحب خط تلگرام شکایت کلاهبرداری کنید به دادسرا

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دریافت کننده مبالغ ملزم به استرداد است باستناد دارا شدن بدون جهت مطابق با قانون مدنی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، نیاز است که اسناد و مستندات مرتبط با موضوع تحت بررسی قرار گیرند.