مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ قرار منع تعقیب قبل از برگشت پرونده از دادیار اظهار نظر

سلام ، باعرض پوزش بنده 2 سوال دارم.

1 توضیح اولیه سوال اول :
1402/11/10 بازپرس قرار منع تعقیب صادر میکند.
1402/11/11 قرار منع تعقیب توسط دادیار اظهار نظر تایید میگردد.
1402/11/16 پرونده از دادیار اظهار نظر به بازپرسی بر می گردد.
ولی 1402/11/12 قرار منع تعقیب به اینجانب ابلاغ می‌گردد.
سوال آیا در حالی که پرونده پیش دادیار اظهار نظر میباشد و هنوز به بازپرسی نیامده است ، بازپرس می‌تواند قرار منع تعقیب را ابلاغ کند ؟

2 توضیح اولیه سوال دوم :
1402/11/3 به اینجانب به عنوان شاکی ابلاغ میگردد در مهلت 5 روز برای توضیحات به بازپرسی مراجعه کنم.
1402/11/10 بازپرس به دلیل عدم حضور بنده قرار منع تعقیب صادر نمودند.
5 روز مهلت روز اول و آخر = 7 روز
بازپرس می بایست 1402/11/11 قرار منع تعقیب صادر می کرد ولی یک روز زودتر صادر نمودند.
سوال آیا محاسبه بنده درست است ؟

باتشکر