مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

سلام وقت بخیر. برای گرفتن ثمن معامله ای که من جزو وراث بودم ودر آن حضور نداشتم چگونه باید اقدام کنم چون معامله 2 سال پیش انجام شده وپول حق السهم من رو برادرم گرفته وآیاالان میخواد پرداخت کنه نباید به بروز محاسبه بشه درضمن که ایشان بدون رضایت من به قیمت پایین تر معامله را انجام داده

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. باید وکیل بگیرید. یا حداقل مشاوره بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال معامله به اندازه قدالسهم شما به علت عدم حضور و معامله فضولی به طرفیت خریدار

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست مطالبه سهم الارث خود از حاصل از فروش ماترک را از شخص متصرف درخواست نمایید و از تاریخ تقدیم دادخواست دیر کرد محاسبه خواهد شد