مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

یه ماشین خریدم قلنامه ای 20 ملیونش موند 2 ماهه بدم ولی نتونستم بدم بنگاه قلنامه هم بهم نداد فقط کارت ماشین تا که 2 روز به عید ماشین و از درخانه بردن فکر کردیم دزدیدن نگو که بنگاهی خودش برده مدرکی نداشتیم اعلام سرقت کنیم گفت مدارکا رو بفرست تا اعلام سرقت کنم بعد 20روز تماس گرفت گفت ماشین پیدا شده اهوازه خیلی چیزا رو باز کردن گفت چیکار میکنی میری میاریش یا همینجور میفروشیش به من منم گفتم خبر میدم بعد شک کردم بهش یه آشنا داخل آگاهی پیدا کردیم استعلام گرفت گفت اصلن ماشین و اعلام سرقت نکرده فهمیدیم که کار خودش برده کلی پیام هم دارم ازش باید چیکار کنم . ...ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاهد و رسید پرداخت وجه دارید مالکیت خود را در دادگاه ثابت نمایید