مشاوره حقوقی رایگان - سند سیمکارت

سلام
ما سال 85 یه سیمکارت اجاره به شرط تملیک گرفتیم تمام هزینه های سیمکارت رو هم به مالک پرداخت کردیم ولی در دفتر مخابراتی به نام نزدیم سیکارت رو و فقط یه وکالتنامه داریم
چند وقت پیش که سیکارت هایی که به نام خود استفاده کننده نبود رو مسدود میکردن این سیمکارت رو هم مسدود کردن ما برای گرفتن سیمکارت به دفتر مخابراتی رفتیم اونجا گفتن حتما مالک باید باشه تا کاراش انجام بشه ولی مالک نیستش و هیچ نشانه هم از اون نیست و شماره ای هم که تو قرارداد هستش زنگ و نمیخوره الان چیکار باید بکنیم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر مهلت وکالتنامه ای که در دست دارین منقضی نشده با ارایه دادخواست به دادگاه اقدام کنید. حتما نتیجه میگیرید و دادگاه همراه اول یا ایرانسل یا ... ملزم به تنظیم سند بنام شما و رفع مسدودی میکند . توضیحات بیشتر را با مشاوره از وکیل بخواهید