مشاوره حقوقی رایگان - دید زدن منزل توسط همسایه

سلام خسته نباشید
من راستش معتادم چند وقته میبینم لوستر زیاد لرزش داره تا دیروز برقارو خاموش کردم متوجه شدم یه نور از داخل سقف داره به چشم میاد بیشتر که توجه کردم متوجه شنیدن صدای همسایه شدم بعد که یواش فوش دادم دیدم بله متوجه شد خودشون دارن دید میزنن چیکار باید انجام دهم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود طرح شکایت نمایید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

باسلام.
یک گچ کار نیمه حرفه ای ساختمان مشکل شما را حل میکند.