مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کارفرما بابت رضایت بنده از ادامه پیگیری اجرائیه در دادگاه

سلام.وقت بخیر.من درخواست صدور اجرائیه حکم اداره کار در دادگاه دادم که بنابه دلایلی پرونده بسته شد. در دادنامه اداره کار شرکت محکوم به پرداخت حق و مزایا و بیمه شده است.به خاطر اینکه مجددا درخواست صدور اجرائیه به دادگاه ندهم مدیر عامل شرکت چکی به بنده دادند و من بالاجبار و برخلاف میلم به شرط اینکه چک در زمان سررسید چک نقد شود رضایت دادم که مجددا درخواست صدور اجرائیه ندهم و این شرط و توافق در خود اداره کار مقابل معاون و هیئت تشخیص اداره کار صورت گرفته.مدیر عامل در مقابل دادن چک از بنده رسید گرفتن.به علت اینکه چک در زمان مقرر نقد نشد و حتی ثبت نشده بود بنده مجددا درخواست صدور اجرائیه دادم و اجرائیه صادر و به کارفرما هم ابلاغ شد.با وجود گذشت مهلت 10 روز بعد ابلاغ اجرائیه به کارفرما همچنان کارفرما از پرداخت بدهی سرباز زد و مهلت 10 روزه به اتمام رسید و بنده به اجرای احکام دادگاه مراجعه و درخواست بستن حسابهای بانکی شرکت را کردم. الان کارفرما بعد از گذشت حدود یک ماه از موعد چکی که نقد نشد به اجرای احکام دادگاه مراجعه و اظهار کرده بنده قبل از عید در اداره کار چکی دریافت کرده و بی قید و شرط رضایت خودم را از ادامه پرونده اعلام کرده ام در صورتی که این ادعا دروغ هست و شاهد هم دارم. آیا این ادعای دروغ مدیر عامل شرکت میتواند در روند پرونده اختلال ایجاد کرده و مانع از اجرای حکم و اجرائیه دادگاه شود؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتواند رضایت بی قید و شرط شما را ثابت کند بله امکان دارد شما باید صورتجلسه ای مبنی بر وجود شرط مینوشتید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مگر نمی گی در رضایت نامه نوشتید به شرط نقد شدن چک ، خوب همان را ببر اجرای احکام

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مرتبط با موضوع طرح شده بایستی تحت بررسی قرار گیرند تا جواب صحیح حقوقی ارائه گردد.