مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضا خریدار پای سند عادی مبایعه نامه

سلام وکلای محترم
بنده در دادگاه خوانده دعوایی هستم که سند عادی از پدرم داره برای زمین کشاورزی بدون امضا خریدارو شاهدو بدون تصرف، بنده ضمن تردید سند ارائه شده به امضا نکردن خریدار پای سند اشاره کردم
قاضی قبول نکرد گفت امضا منتسب الیه بر علیه ایشان سنداست و ورثه ایشان ، حتی خریدار امضا نکرده باشد
حالابفرمایید دقیقا بنده به کدام ماده قانونی و یا تبصره استناد کنم و تجدیدنظر خواهی کنم ممنون که پاسخ های کاربردی می دهید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر رای درست و قانونی است جهت راهنمایی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ارائه راهکار در خصوص تجدیدنظرخواهی، بدواً بایستی رأی بدوی رؤیت شود.