مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه چک

با سلام در سال 86 اجناسی را خریداری کردم به مبلغ 15800000تومان منوط به ارائه فاکتور از صاحب اجناس ولی نامبرده فاکتور را تا یکسال نیاورد و چک را برگشت زد و نزد بنده امد که گفتم قرار ما فاکتور بود برای وصول چک گفت باشه مجدد پشت نویسی کن فاکتور میاورم که انجام دادیم و رفت دیگه پیداش نشد تا ده روز پیش در شورای حل و اختلاف شکایت تنظیم کرده و حساب من را مسدود کرده و خیال آوردن فاکتور را ندارد چون اجناس برای شرکت دولتی بوده فاکتور لازمه دریافت وجه هست .پسرش تماس گرفته و درخواست نهصد میلیون تومان را کرده است .ایا تاخیر تادیه به این معامله تعلق میگیرد؟اگر تعلق دارد از زمان برگشت چک هست یا از تاریخ تنظیم دادخواست؟ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شماملزم به پرداخت چک و فروشنده ملزم به ارائه فاکتور است از واحد صنفی مربوطه وصل فاکتور را نیز پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تأخیر تأدیه چک از زمان سررسید چک محاسبه خواهد شد.
در خصوص چک شما می‌توانید ایراد ایادی بلافصل را مطرح نمائید.