مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه به شرط عمری

سلام و تحیات. مادرخانم من باپیرمردی ازدواج کردچون مهریه رادرسندازدواج مبلغ ناچیزنوشتندشوهرزمین کشاورزی رابه شرط عمری بایشان درمبایعنامه نوشتندوچون پیرمردازدواج پنجیمش بودهمسراش فوت کرده بودنددریکی ازبندهاشرط گذاشتنداگرخانم طلاق گرفت فسخ واگرشوهرطلاق دادبه قوت خودباقیست،حال که شوهرطلاق داده باوجودمبایعنامه قبول نمیکندآیاعمری بودن منتفی میشودواکنون بعدیکسال نمیتوانیم شکایت وخانم به زمین خودبرسددرسته عمرهادست خداست یابایدصبرکنیم،بعداورثه اش زیرشرط نزنندچکارکنیم،باتشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زوج ملزم به انجام تعهدات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق تعهد انجام شده، زمین کشاورزی متعلق به مادرخانم می‌باشد‌.