مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی و رنگ دار بودن خودرو

سلام . من در سوم اسفند 1398 يك پژو آردي مدل 84 كه بگفته نمايشگاه دار فقط دو لكه رنگ دارد رو به قيمت 24ميليون و 200 هزار تومان خريده و 18 ميليون و 200 هزار تومان را نقد دادم و بقيه را در 4 فقره چك يك و پانصدي طي 4 ماه دادم كه دو تا چك تا حالا پاس شده و سر رسيد دوتاي ديگه سوم خرداد و تير 99 ميباشد و 200هزار تومان هم بابت كميسيون دادم و حالا فهميده ام كه قيمت اين خودرو حدود 18 ميليون تومان بوده و من حدود 6 ميليون تومان ماشين را گران خريده ام و ماشين بر خلاف اظهار نظر فروشنده كاپوت تعويض بوده و كمكها خراب است و چند مشكل فني هم دارد . فروشنده گران فروشي رو قبول ندارد و حاضر به پس دادن حداقل يك چك يك و پانصدي هم نيست.
1- چطور ميتوانم جلوي نقد شدن دو چك سر رسيد نشده رو بگيرم ؟
2- چطور ميتونم از فروشند به جرم گران فروشي و رنگ دار بودن خودرو شكايت كنم؟
3- كسي كه مشاور من بوده و هنگام خريد خود رو خودرو با من بوده و من با اعتماد به حرف او خورو رو خريدم و هنگام خريد حرفهاي فروشنده رو تاييد ميكرد حالا هم طرف فروشنده رو ميگیره و بيشتر روي من فشار مياره كه چكها رو بموقع پاس كنم .
4- آيا جرم فروشنده مصداق كلاهبرداری ميباشد؟
5- آيا از مشاور ميتوان به جرم خيانت در امانت شكايت كرد؟

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

موضوع دارای دو جنبه هست اگر در معامله مغبون شده اید و کارشناس تایید کنه امکان فسخ معامله وجود داره اما اگر مشکل فنی و یا رنگ دار ماشین بوده و شما مطلع نبودید پس از اظهار نظر کارشناس فسخ معامله به علت خیار عیب امکان پذیر هست اما با درخواست صدور دستور موقت امکان عدم پرداخت وجود دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

علی الظاهر موضوع واجد وصف مجرمانه نیست باید دادخواست حقوقی اقامه کنید