مشاوره حقوقی رایگان - عدم در گفتار حقیقت مشخصات ماشین

با سلام و وقت بخیر بنده یک ماشین رو قولنامه ای خریدم بنگاه بدون تابلو و مجوز بود و قولنامه بدون مهر اتحادیه داشت من مبلغ کامل دادم فقط دو میلیونش چک دوماهه دادم بنگاه دار به من قولنامه داد به بهانه چک دادن و ماشین خریداری شده جریمه بیمه داره حدود سه میلیون و همینطور پوسیدگی شاسی و بنگاه دار در قولنامه نوشته ماشین به عنوان فرسوده فروخته شده حال بنده از چه کسی و آیا میتونم شکایت کنم چون قیمت واقعی نصف قیمت خریداری شدس

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگر درمبایعنامه خیارغبن را ازخودساقط نکردید میتوانید دادخواست فسخ معامله بدلیل مغبونیت راتقدیم دادگاه نمایید.