مشاوره حقوقی رایگان - سوال بابت تهدید و توهین اشخاص عادی و تهدید به قتل

سلام و عرض ادب .حدود دوساله است با دایی خودم سر یک سری مسائل خانوادگی اختلاف داریم. البته تو این دو الی سه سال هیچگونه رویارویی فیزیکی و برخورد فیزیکی با هم نداشتیم .پسردایی من به خاطر جانبداری از پدرش کلی فحش ناموسی رکیک و ناموسی به دختر من و همسر من و خودم دارد. و منو به کشتن هم تهدید کرد که من نمونه پیامک و اسکرین شات هم دارم .حتی به قومیت و طایفه آذری زبان همسر من هم توهین کرد .من چند باری به پدرش و مادرش اطلاع رسانی کردم ولی در کمال وقاحت ازش طرفداری کردند .
منم یکی دوبار بهش پیام دادم گفتم مرد مردونه قرار بذار باهم مشکلمون رو حل کنیم البته بدون هیچگونه فحشی .
فقط داخل یکی از پیام هام نوشتم بالخره من تاوان این فحش‌ها و افتراها رو از شما و پسرت میگیرم همین و بس .
الان دایی من رفته از من بابت توهین به قتل و افترا و توهین به اشخاص عادی از من شکایت کرده .در صورتی که اونا به من فحش ناموس و رکیک و منو تهدید به قتل کردند.
البته جلسه اول دادرسی ما در شورای حل اختلاف شهرستانه.
به نظر شما چی میشه

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اولا شورای حل اختلاف برای برقراری سازشه و بهتره که اونجا با هم سازش کنین و موضوع را کشدار نکنین
به فرض که اونها راضی به سازش نشدند،اگه کل اقدام شما در این حده،توهین و افترا که نیست ممکنه اون را تهدید قلمداد کنند. شما مستندات خودتون را از قبل آماده کنین

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به ادله ودفاعیات شما دارد شماهم به استناد مدارکی که دارید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در جلسه شورای حل اختلاف حاضر نشوید. این جلسه برای صلح و سازش بین طرفین است و معمولاً نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت.
شکایت انجام شده علیه شما نیز نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.
پیشنهاد بر این است که شما بر اساس اسکرین‌شات از پیامک‌هایی که دارید اقدام به شکایت نمائید.