مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و درگیری

سلام ما تصادف جزئی داشتیم که چیزی نشد. بعدش درگیری پیش اومددونفربودن بی احترامی میکردن و برخورد جزئی هم پیش اومد در حد هول دادن ویه کشیده زدن که یدونه زدن بهم منم زدم
برام ابلاغیه اومده
من صورتم قرمز شده ولی دنبال دردسر نیستم.. برام مشکلی پیش میاد؟منم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ممکن است غیر از شکایت نصادف شکایت ضرب و جرح کرده باشد و مطالبه دیه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌بایست مطابق ابلاغ در شعبه حاضر و دفاع نمایید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بهتر است شما هم شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با این شرایط مشکل خاصی پیش نمیاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید ببینیم گزارش ضابط چه بوده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر درگیری ایجاد شده شما هم شکایت نمایید اصولاً دعاوی متقابل طرفین رضایت می‌دهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که محکوم شوید به پرداخت دیه محکوم خواهید شد این حق برای شما محفوظ است که شما هم شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما هم میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید
و به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که شما نیز در ضمن اینکه از خود به دفاع می‌پردازید نسبت به طرح شکایت متقابل اقدام بفرمائید.