مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

من برای پیامک توهین و تهدید که دو طرفه بوده به 6 میلیون تومان جریمه و 4 ماه حبس تعلیقی به مدت 1 سال محکوم شدم و طرف مقابل فقط به 6 میلیون تومان جریمه محکوم شده البته قاضی دو پرونده مشترک نبودند…بنده برای حکمی که گرفتن طی وقتی که برای اعتراض تعیین شده بود به رای دادگاه اعتراض زدم وتقاضای تخفیف داشتم و طرف مقابل هم اعتراض زده ک حکم بنده رو کم دادن،که چند روز پیش حکم دادگاه تجدید نظر برای بنده ابلاغ شد که تجدید نظر حکم بنده را به 6 ماه و 16 روز تعزیری اصلاح کرده به این دلیل که طبق قانون اصلاح 99 حکم کم داده شده و حکمی اصلاحی قابل قبول است.الان سوالم اینه ایا جای اعتراض هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و در صورت لزوم تقدیم دعوی حقوقی مناسب می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ رأی صادره از سوی دادگاه تجدیدنظر قطعی است و قابل اعتراض نمی‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توجه به ماده 458 قانون آئین دادرسی کیفری دادگاه تجدید نظر مجاز به افزایش میزان مجازات دادگاه بدوی نیست مگر آنکه حکم صادره از حداقل مجازات قانونی کمتر باشد که آن هم شرایط خود را دارد