مشاوره حقوقی رایگان - چاقو کشی از ناحیه سر و مچ دست

سلام من سال قبل به دلیلی قاپیدن گوشی ام از ناحیه سر و مچ دست به شدت مجروح شدم و تا مراحل دادسرا و پزشک قانونی پیش رفتم ولی برای جواب پزشک قانونی به داسرا رفتم جواب پزشک قانونی دستم رو دادند ولی جواب پزشک قانونی سر منو ندادند گفتم جواب سرم چی شده ولی دادیار اصلن به حرف گوش نمیده منو میندازه بیرون و به کارمند هم میگم هی سر به سرم میزاره و جواب درست حسابی نمیده موندم چیکار کنم اون طرف ضارب وکیل داره نمیدونم چرا تو پزشک قانونی به بنبست رسیده

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادستان موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر با شما همکاری نمی‌کنند به مسئولین ذیربط گزارش دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید و لایحه دقیق تنطیم و به مرجع قضایی ارائه نمایید