مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از معلم

سلام خسته نباشید من دانش آموز کلاس هشتم هستم سر کلاس درس علوم در حال صبحت با با میز بغل بودم بودم در باره انجام آزمایش از اون طرف کلاس یکی اهنگ خوند بعد معلم ب من گفت بیا بیرون رفتم بیرون 4 تا چک محکم ب صورتم زد صداش کل کلاس پیچید(کل دانش آموزان در حال تماشا بودند ) بعد تحقیر کرد و گفت تو هیچی نمی شی کار های ک داخل طویله انجام میشه انجام
میشه و بعد داخل خونتون بعد میای اینجا انجام میدی و بعد درس 12 علوم ک 10 صفحه است رو ب من نشون داد و گفت باید ظرف یک هفته دقیق 10 بار از روش بنویسی و برام بیاری و بعد یک منفی 1 نمره ای برام ثبت کرد.
میتونم شکایت کنم؟؟؟؟؟؟؟(از این موضوع 2 روز گذشته)

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،ایشان حق تنبیه بدنی و تحقیر و توهین به دانش آموز و دادن جریمه های عجیب را ندارند. بله ابتدا موضوع را همراه با اولیاء با مدیریت مدرسه و آموزش و پرورش منطقه در میان بگذارید اگر حل و جبران نشد شکایت کنید( البته برای شکایت نیاز به ادله اثباتی است)