مشاوره حقوقی رایگان - استخدام پیمانکاری راننده استیجاری

سلام من راننده استیجاری غیر مالک هستم و مدت 8 سال هست که در قسمت ترابری شرکت نفت و گاز گچساران با حقوق یک سوم حقوق کارگری مشغول کار هستم که سابقه بیمه دارم.ایثارگری ندارم. آیا در استخدام نیرو مشمول استخدام هستم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مگر در آزمون استخدام شرکت کنید و قبول شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بنده قبل از شغل وکالت در همان واحد ترابری قسمت عملیات سنگین مشغول به کار بودم و مشکلات شما بزرگواران را بهتر میدانم ولی متاسفانه عرض کنم خواسته شما مقدور نیست زیرا رابطه کاری شما بامالک خودروست و خودرو با پیمانکار و پیمانکار سالیانه با امور قرار دادهای شرکت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان پذیر نیست زیرا قرارداد با خودرو است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط استخدام را تحت بررسی و مورد مطالعه خود قرار دهید.