مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

سلام. خواستم بپرسم بنده در شهرداری حدود 12 سال که زیر نظر پیمانکار مشغول به کار هستم که حدود 5 ماه پیش بنده به عنوان کارگر ماشین زباله که برای تخلیه حمل زباله به کارخانه زباله سوز رفته بودیم موقع تخلیه زباله بنده در بیرون و بالای ماشین که برای تخلیه حمل زباله ماشین قرار داشتم که یک دفعه ماشین حمل زباله باراننده که یکی از همکارانم بود به پایین کارخانه زباله سوز سقوط و واژگون شد که در آن حادثه راننده زیاد صدمه ندید و بنده این حادثه منجر به شکستگی دست و پا م شد آیا خواستم بپرسم میخواهم دیه بگیرم باید از راننده و ماشین به عنوان سرنشینی شکایت کنم یا حادثه در حین کار از پیمانکار شکایت کنم راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما از راننده و پیمانکار هردو به دادسرا و اداره کار هردو شکایت کنید البته فورا باید از طریق کلانتری به پزشکی قانونی معرفی می شدید اگر نشدید الان اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حادثه در حین کار اتفاق افتاده و بازرس اداره کار میبایست گزارش حادثه را تنظیم و تقدیم نموده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا بایستی گزارش حادثه تنظیم گردد و بر اساس اعلام مقصرین حادثه، نسبت به شکایت علیه مقصرین اقدام بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از هر دو شکایت نمایید
باید مقصر و میزان تقصیر هر کدام مشخص گردد
و باید دیه شما پرداخت گردد