مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تشکیل پرونده علیه من

سلام وخسته نباشید خدمت وکلای محترم بنده با خانمم برای مهریه ونفقه ...شکایت داریم الان از یه شماره موبایل به شماره ...093 برای من یه پیامک اومده به این مضمون(تشکیل پرونده علیه شما به درخواست کانون وکلا صادر ودر سامانه قرار گرفت .... رفتم داخل سامانه عدل ایران چیزی نبود خواستم ببینم کلاهبرداری یا درسته؟ ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابلاغ صرفا از سامانه ثنا در سرشمار عدل ایران معتبر است ولا غیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با سرشماره لاتین عدل ایران نبوده است به آن توجهی نکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این یک پیامک کلاهبرداری است و سریعاً آن را حذف نمائید.
هر ابلاغیه از سوی قوه قضائیه تنها با سرشماره ADLIRAN خواهد آمد.