مشاوره حقوقی رایگان - جریمه توقف ممنوع

سلام، امروز بنابه دلایلی مجبور شدم برای مدتی ماشین خود را در کنار خیابان ولیعصر - نزدیک ... پارک کنم در مدت حدود 1 تا 1.5 ساعت که ماشین پارک بود 5 دفعه جریمه برایم صادر شد. توقف در محل ایستادن ممنوع 3 بار / هر نوع توقف منجر به سد معبر یا اختلال در عبور و مرور 1 بار / توقف و سد معبر در سطح یا حریم تقاطع ها و میادین یا سطوح شطرنجی و توقف در محل ایستادن ممنوع (همزمان) 1 بار. با توجه به اینکه توقف خودرو صرفا در یک محل بوده که آنهم نه به بصورت دوبله و نه در محل تقاطع و یا میدان آیا صدور این تعداد جریمه صحیح است؟ (ظاهرا برای هر 7 و 14 دقیقه یک جریمه صادر شده). آیا می شود اعتراض کرد؟ چگونه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما اعتراض کنید یکی از جریمه ها را لحاظ می کنند و بقیه را حذف می کنند.
برگ گواهی خلافی و کپی کارت خود رو را با خودت ببر یک فرم اعتراض هست پر کن و همین مطلب را در متن اعتراض بنویسید.
البته دلیل اضطراری پارک در محل توقف ممنوع را نیز بنویسید