مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

سلام. بنده یک ماشین فروختم سه ماهه تو قولنامه شرط شده دو گلگیر رنگ ویکی ازشاسی ها ضربه جزئی بعد سه ماه چک پول نشد. و طرفم میگه دوتا شاسی خورده رنگی داره. الان 4ماه شد میخاد شکایت کنه معامله رو فسخ کنه. ضمناً تو قولنامه ذکر شده معامله با رضایت طرفین و ساقط کردن کافه خیارات انجام گرديد. به نظرشما میتونه فسخ کنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فسخ امکان ندارد مگر اینکه در قرارداد شرط شده باشد ولی میتوانید در مورد چک اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، خیر قرارداد قابل فسخ نیست
ولی اگر خودرو معیوب باشد با شرایطی خاص امکان مطالبه خسارت وجود خواهد داشت
و