مشاوره حقوقی رایگان - دین متوفی

خسته نباشید به همه وکلای گرامی. همه دیدگاه های مختلف اساتید برایم ضروریست عاجزانه تقاضای راهنمایی دارم ،بنده مبلغی پول قرار بود برایم واریز شود بعلت مشکل بانکی آنرا در حساب پدرم ریختم متاسفانه ا قرار بود چند روز بعد آنرا ب من انتقال دهد اما فوت کرد الان وراث سهم خود را برداشتند و چون من با آنان ناتنی هستم پولم را نمیدهند روند به چه صورت است و با چه دادخواستی پولم را پس بگیرم،در ضمن طلبکار دیگری هم هست ممنون از حسن توجه شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث و طلبکار و مستند به شهادت واریز کننده