مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

باسلام. بنده هشت ماه زندگی مشترک داشتم. در این مدت همسرم ضرب و جرح زیادی داشته و در این مدت هیچ مبلغی بابت پول جیبی به من نداده است. تا اینکه دوماه پیش مرا از خانه بیرون کرده. شکایت نفقه و درخواست مهریه کرده ام. درباره نفقه سیصدوپنجاه هزار رای صادر شده است. که هنوز قطعی اعلام نشده آیا میتوانم در میزان نفقه اعتراض کنم؟ و اینکه مهریه استعلام گرفتم همه چیز را به اسم دیگران کرده. فقط حقوقش که یک سوم از آن قرار است به حسابم واریز شود. میخواستم بدونم آیا بعدا همسرم درخواست اعسار میتواند بدهد؟ و اینکه طبق این روال بعد از طلاق هم هرماه یک سوم حقوقش واریز میشود؟ من شنیدم که هرماه زوج میتواند به زوجه یک سکه از بابت مهریه بدهد پس قضیه این یک سوم از حقوق چیست ؟ خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.می توانید بابت نظریه کارشناسی با ذکر دلایل اعتراض کنید وهمچنین بابت همین موضوع یعنی نفقه شکایت کیفری مطرح کنید.بله چنانچه حکم طلاق صادر شود به عهده همسرتان خواهد بود.در صورت تمایل به ارائه مشاوره می توانید تماس بگیرید.09128889189

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
میزان نفقه را کارشناس تعیین می نماید که تا یک هفته بعد از ابلاغ نظریه کارشناس قابل اعتراض است.
زوج درخواست اعسار می تواند بدهد و تعیین میزان پیش پرداخت و اقساط با قاضی پرونده است.
هر مالی از ایشان یافت شود قابل توقیف است از جمله یک سوم حقوق.