مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج و مهاجرت

سلام وقت بخیر
من 17سالمه و حق حضانتم با مادرمه و والدینم طلاق گرفتند میخواستم بدونم با داشتن حکم رشد آیا می شود بدون اجازه والدین ازدواج یا مهاجرت کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پدرو جد پدری شما حاضر باشند باید با اذن آنها ازدواج صورت بگیرد و چون سن شما هم زیر 18 سال است اذن خروج نیز باید اخذ گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خبر
برای نکاح دختر باکره اذن ولی قهری لازم است
برای اخذ پاسپورت و خروج از کشور شخص کمتر از 18 سال اجاره ولی قهری لازم است