مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دستی

سلام من 10 روز پیش یه خودرو خریدم تو قولنامه نوشته شده ایرادات قانونی عهده فروشنده است ولی الان ماشین شاسی هاش موتورش اشکال داره فروشنده هم زبانی به ما گفت اگر مشکلی داشت من خودم قبول میکنم الان زیر حرفش زده قبول نمیکنه ماشینو برگردونه چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان فسخ قرارداد بیع وجود خواهد داشت
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام
فسخ قرارداد برای فروشنده ارسال نمایید
و دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد مطرح نمایید

با شرایطی خاص ، شما می توانید قرارداد را فسخ ننمایید و دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید