مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه و عدم دریافت جنس

سلام. من جنسی از فردی خریداری کرده ام و مبلغش را در چند مرحله برای آن فرد ارسال کرده ام اما جنسی به دست من نرسید و از من کلاهبرداری کرده است من از آن فرد درخواست استرداد وجه کردم و ایشان به من جوابی نداد و من رسید های واریزی ، شماره کارت و شماره تماس ایشان را دارم آیا میتوانم کاری انجام دهم که پولم را از ایشان پس بگیرم

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام بله علیه شخصی ک پول را واریز حسابش نموده اید یا مطالبه وجه اقدام کنید ،کلاهبرداری هم قابل اقدام است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دعوا کیفری و دادخواست حقوقی مطالبه وجه وجود خواهد داشت