مشاوره حقوقی رایگان - هزینه انتقال سوابق بیمه از عشایری و روستایی به تامین اجماعی و یا بلعکس

سلام بنده به مدت ده سال سابقه در تامین اجتماعی بودم والان به مدت چهار سال بیمه عشایری هستم اولا چکار باید بکنم تا سوابق را جمع آوری کرده و دوما چقدر هرینه جمع آوری سوابق میشود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از مقد یعنی جایی که بیمه شما فعلا برقرار است تقاضای تجمیع بیمه های یبلی خودرا بنمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا از عشایری درخواست کنید تا انتقال دهند ثانیا مبلغ معلوم نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه بیمه پیگیری کنید کارشناسان مربوطه در اداره حاضر هستند و پاسخگوی شما خواهند بود