مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام

سلام خسته نباشید من 6 ماه پیش واحد از چهار طبقه دو واحد خریدم که این واحد که طبقه چهارم میشه حالت دوبلکس در آورده یه اتاق خواب در پشت بام ساخته هست حالا میخاستم ببینم باتوجه به این که پشت بام مشاع است واحد های پایین حق اعتراض دارن که چرا ساختی و این واحد از بنده پس بگیرن یا خیر در قولنامه هم قید شده که 90 متر کل واحد که اون اتاق جز این 90 متر هست و این که اگه اعتراض کنن من هم میتونم شکایت کنم از فروشنده قبلی که جای مشاع را به من فروخته پولمو پس بگیرم تشکر از شما

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بستگی به این دارد که فروشنده قبلا اجازه ساخت گرفته در هر حال در قولنامه شما قید شده حتی اگر ساکنین دیگر بخوان شما بر اساس قرار داد میتونید به فروشنده شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت کنید ولی صورت مجلس تفکیکی را مطالعه کنید اگر در آن قید شده موردی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است آری

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به صورت جلسه تفکیکی اداره ثبت رجوع نمایید مشاعات به طور کامل در صورتجلسه تفکیکی ذکر شده است. اگر آن قسمت جزو مشاعات آورده شده است مالکین دیگر می‌توانند اعتراض کنند.
بله اگه جزو مشاهد باشد می‌توانید در خصوص آن قسمت به جهت مستحق الغیر درآمدن آن ی‌توانید دادخواست تقدیم دادگاه نمایید