مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه مستاجر

باسلام و احترام
ببخشید بنده با مستاجرم در سال 1401 قولنامه نوشتیم بابت سکونت بعد از اتمام قرارداد برای سال 1402 تا آخر سال بصورت شفاهی تمدید نمودیم و چیزی ننوشتیم الان حاظر به تخلیه نیست و قولنامه من هم تا آخر 1401 بوده است سوالم اینکه من در حال حاظر میتوانم دستور تخلیه بگیرم یا باید برای حکم تخلیه اقدام نمایم؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به انقضاء عقد اجاره از طریق شورای حل اختلاف محل خود تقاضای دستور تخلیه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستور تخلیه قرارداد کتبی میخواهد شما باید حکم تخلیه بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر قرارداد اجاره توسط دو نفر شاهد امضا شده باشد شما می توانید دادخواست دستور تخلیه فوری را اقامه نمایید