مشاوره حقوقی رایگان - دعوا حقوقی شراکتی خریدن کشنده اکسور با یدک یخچالدار

آیا به جهت اینکه در دعوا حقوقی مشا خودرو کامیون تریلی مابین دونفر بدون اینکه خوانده دعوا از جهت اینکه شریک اش همان خواهان در مورد اینکه به طوری بخواهد شاکی شود که خوانده دعوا حتی به جهت ابلاغیه برای ایشان برود و خوانده از بی سوادی که داشته خواهان این مورد میدونست که شرکش حتی به جهت اینکه برای ایشان حتی ابلاغ هم شود بلد نیست که گوشی که به همراه دارد جز تماس ها را جواب بده کار گیری از او به محل ا﷼نکه اس ام اس برای ایشان برود اقدام نمایید به شاکی شدن از شریک خود به بعنوان اول خریداری کامیون تریلی اکسور کشنده با یدک یخچالدار با تامین خواسته توقیف بگیرید وبداز ده روز ای که قانون جای اعتراض می‌گزارد بتواند بد از این مدت رد شود ایشان اقدام به توقیف ای که به یک طرفه رفتن به اینکه بتواند حرف های که به جهت خوابندن در پیش مأمورین گفت این کار را انجام دهد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دادگاه رسیدگی کننده موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است