مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اعصاب و روان ایثارگری و معیشتی

در سال 1401/12/2 پرونده اسکن شده تو یگان مربوطه دارای 20 ماه جبهه و بیکار هستم و اعصاب و روان بعداز جنگ الانم تحت نظر پزشک داروهای اعصاب مصرف میکنم که در سال 95 به لشگر 64 ارومیه مراجعه کردم و مورد تایید گردیده است
بعد از تایید ب یگان که اعزام شده بودم ب جنگ مراجعه کردم مدارک مربوطه را تحویل نگرفتن.کارت ایثارگری دریافت کردم
از کجا یا کدوم یگان من پیگیری کنم که به نتیجه برسم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش طرح شده حقوقی نیست و در زمره سؤالات غیرحقوقی قرار دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کارت ایثار دارید به ایثارگران نزدیکترین پادگان ارتش به محل زندگی خود مراجعه نموده و درخواست برقراری کمک معیشت نمایید