مشاوره حقوقی رایگان - قانون ثبت احوال برای ازدواج

با سلام
من 4 سال پیس با یک مرد ایرانی ازدواج دائمی و ثبت ازدواج انجام دادم که زمان ازدواج هیچ گونه ازدواج دائمی در ایران نداشته و و ثبت احوال کشور این امر را اثبات میکرد. و بعد از فوت ایشان با مراجعه به دادگاه حصر وراثت گرفته و دو سال حقوق مستمری همسرم را دریافت میکردم چنانچه دو سال بعد وکیلی تماس گرفته و ادعا حضر وراثت با نام من و زن دیگری بنام همسر اول که فرانسوی بوده و در فرانسه مستقر می باشد و توسط حضر وراثت جدید حقوق مستمری من نصف شد
سوال من از شما اینه زن خارجی مسیحی که نه سند ازدواج ثبت شده در داخل کشور ندارد و حتی مسیحی بود و گویا 40 سال پیش در کنسول گری ایران در فرانسه اقدام به ازدواج نموده اند و هیچ ثبتی در ایران انجام نداده و طبیعتا گواهی تشریف به دین اسلام هم نداشته می تواند به عنوان ازدواج دائمی پذیرفته شود؟ ایا عدم ثبت ازدواج در ثبت احوال کشور در حق بنده و دولت کلاهبرداری تلقی نمیشود چرا که بند31 ثبت ازدواج در ثبت احوال کشور الزامی می داند
ایا این کلاهبرداری قابل پیگیری در دادگاه می باشد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید بسیار ممنونم و خیر خواهم.