مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سابقه کیفری

با سلام و خدا قوت، بنده همراه با چند تن از دوستانم سر یک کار بچه بازی در دادسرا نظام یک پرونده داشتیم و بعد من یک شب رفتم بازداشت و رفع منع تعقیب برام صادر شد، مشغول کار شدم، میخواستم ببینم در سیستم آگاهی و دادگاه اگر کد ملیم رو یک آدم بزنه به اطلاعاتم دست پیدا میکنه که بعدا علیه من استفاده کنه؟ حفظ اسرار متهمین دست قوه قضاییه است. اگر این اتفاق افتاد از دست کی باید شاکی شد؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
اطلاعات شما قابل دسترسی است ولی قابل استفاده علیه شما نمی باشد.