مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه

بنده در سال 1395 قطعه زمینی به صورت قولنامه ایی خریداری کردم و بعد از اخذ مجوز ساخت از شهرداری شروع به ساخت و ساز کردم در سال 1398 شخصی پیدا شد و ادعا کرد که زمین مذکور در سال 1394 به او فروخته شده و با شکایت تونست حکم بگیرد و زمین و همراه با ساختمان (البته به صورت نیمه سازبودبه این صورت که زیر زمین و پیلوت و یک طبقه مسکونی روی پیلوت ساخته شده بود) را دادگاه از من گرفت و به شاکی تحویل داد سپس بنده بر علیه فروشنده زمین از بابت عرصه و به نفر گیرنده ساختمان از بابت اعیان شکایت کردم و بعد از دوندگی بسیار تونستم از بابت عرصه و اعیان برای پرداخت میزان قیمت زمین و هزینه اعیان حکم بگیرم هر دو تقاضای اعسار دادند که اعسار نفر مربوط به اعیان رد شد و حکم قطعی شد حالا نفر مربوط به عرصه درخواست اعسار از بابت هزینه دادگاه داده که دادگاه مربوطه در روز 29فروردین برگزار خواهد شد بنده به علت مشغله کاری و اینکه در شهرستان دیگری مشغول بکار هستم نمیتوانم در دادگاه حاضر باشم و برای همین زنگ زدم به شهر خودمون و از یکی خواهش کردم تا لایحه ایی تنظیم و به شعبه مربوطه ارسال کند حالا میخواستم از محضر شما عزیزان سوال کنم که عدم حضور من در این دادگاه در روند پرونده تاثیر خواهد گذاشت؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود بهتر است برای این موضوع وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر پرونده‌ای پیشنهاد این است که شخص حضور پیدا کند یا وکیل معرفی کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهترین کار این است که در دادگاه حضور داشته باشید یا وکیل معرفی کنید صرف لایحه کفاف نمی‌دهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

یاحضور داشته باشید یا لایحه ارسال کنید یا وکیل بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در دادگاه حضور داشته باشید یا وکیلی اختیار کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله موثر است
در جلسه دادرسی حاضر شوید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
حضور شما در دادگاه موثر تر از ارسال لایحه دفاعیه است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر خودتان نمی تواند در جلسه دادرسی شرکت کنید، پیشنهاد می شود حتما وکیل دادگستری اختیار نمایید در دادگاه حاضر شود . لایحه از شخص دیگر به جز وکیل دادگستری قبول نمی شود .