مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در سرقت

اگر از فردی دزدی شود و آن فرد به بنده مظنون شود برای اثبات بی گناهی باید چه کرد؟باتشکر

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام شخصی که ادعایی می‌کند باید دلیل بیاورد بنابراین شاکی باید علیه شما دلیل محکمه پسند داشته باشد وگرنه شما تحت عنوان فترا می‌توانید شکایت کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، ابتدا باید ببینید ادله اثباتی شاکی چیست، پس از آن دفاع مناسب را ارایه دهید. شما از ابتدا نیازی به دفاع ندارید زیرا اصل برائت است و مدعی باید ادعای خود را ثابت کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارات بیگناهی خودتان را در شعبه تحقیق بیان نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نیازی به اثبات نداری طرف مقابل نیاز به اثبات دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

هر پرونده ادله اثباتی متفاوت است ولی شهادت شهود نقطه زنی موبایل و غیره

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس ادعایی علیه دیگری دارد باید آنرا به اثبات برساند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با ارائه ادله از خود دفاع کنید .
موفق باشید.