مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه بیمه های متعدد

با سلام
من چند سال بیمه کارشناس آزمایشگاه برای من رد شده الان میخوام یک مدت هم خودم آزاد رد کنم بعد چند سال ممکن هست بیمه کاری ام عوض بشود برای شغل بعدی مثلا خدمات درمانی بشود به عنوان هیئت علمی
در کل سابقه بیمه یکی میشود برای من یا اون چند سالی که رد شده کلا حساب نیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع شما در چهارچوب بیمه مربوطه است بهتر است با کارشناسان موضوع را مطرح کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اصولا اگر مشکل یا شرایط خاصی در رابطه با موضوع نباشد مجموع پرداختی های بیمه هر سال محاسبه میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق صندوق بیمه پرداز پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما هر زمان در هر شغلی که باشید می‌توانید بیمه آن را رد کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از بیمه پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
سابقه بیمه قابل تجمیع است .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق صندوق بیمه پرداز پیگیری فرمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام حقوقی نیست باید با بیمه مشورت کنید