مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه بیمه

آیا امکان انتقال سابقه بیمه تامین اجتماعی از شرکت خصوصی به صندوق بازنشستگی بانکها وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نحوه نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه ای اشخاص بنحوی است که صندوق مبدا مکلف است وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی سال‌های قابل انتقال به صندوق مقصد را بر اساس آخرین نرخ سود اوراق مشارکت یک ساله اعلامی از سوی بانک مرکزی در زمان درخواست، محاسبه و به روز رسانی نموده و به صندوق مقصد پرداخت نماید. مابه‌التفاوت مربوط به وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی بر اساس آخرین حقوق و مزایای مبنای برداشت کسور بازنشستگی یا حق بیمه در صندوق قبلی یا حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه در زمان تقاضا نزد صندوق مقصد ضرب در تعداد ماه‌های سنوات قابل قبول در صندوق بازنشستگی مقصد و بر اساس نرخ مورد عمل صندوق‌های بازنشستگی توسط صندوق مقصد محاسبه می‌گردد که پس از کسر وجوه منتقله از سوی صندوق مبدا از بیمه شده اخذ می‌گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تحت شرایطی امکان پذیر است می‌توانید با تلفن 1420 تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با شرایطی امکان پذیر است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از طریق بیمه درخواست خود را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر بعید به نظر می‌رسد در هر حال رویه صندوق های بازنشستگی کشوری متغییر است از صندوق بازنشستگی پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به یه دستگاه دولتی قصد انتقال دارید باید حداقل بیست سال سابقه بیمه پردازی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی باید ما به التفاوت پرداخت گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت شرایطی قابل اقدام است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با شماره گویا سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی دقیق‌تری شوید 1420

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بهتر است از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مورد این امر بایستی شرایط و ضوابط دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا ممکن شود تا سابقه تامین اجتماعی از شرکت خصوصی منتقل پیدا کند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حسب مواد 3 و 4 طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی
بین صندوق‌های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه ای اشخاص

ماده 3- حق بیمه یا کسور بازنشستگی که به هر یک از صندوق‌های بیمه بازنشستگی پرداخت شده است، براساس تقاضای کتبی بیمه شده یا بازماندگان واجد شرایط وی پس از بروزرسانی از صندوق مبدأ به صندوق مقصد منتقل می شود.

بیمه شده ذینفع یا سایر بازماندگان قانونی واجد شرایط وی تقاضای انتقال سابقه پرداخت حق بیمه یا کسور بازنشستگی را به صورت کتبی به صندوق مقصد ارائه نموده و صندوق مزبور پس از بررسی و انطباق تقاضا با ضوابط مقررات ذی ربط، انتقال وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی را از صندوق مبدأ ظرف یک ماه تقاضا می نماید. صندوق مبدأ مکلف است حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ تقاضای صندوق مقصد، وجوه قابل انتقال را به آن صندوق منتقل کند.

تبصره – در صورتی که صندوق‌های مشمول این ماده طبق مقررات، علاوه بر پرداخت حقوق بازنشستگی، از کار افتادگی اعم از کلی وجزئی و فوت، مشترکان خود را در برابر بیماریها، کمک هزینه ازدواج، بارداری، حقوق ایام بیماری و غرامت نقص عضو، بیمه نموده باشند، هنگام انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی به صندوق مقصد، سهم درمان به علاوه یک درصد (1 ٪) بابت مزایای یادشده از جمع وجه قابل انتقال، کسر می شود.

ماده 4- صندوق مبدأ مکلف است وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی سالهای قابل انتقال به صندوق مقصد را براساس آخرین نرخ سود اوراق مشارکت یکساله اعلامی از سوی بانک مرکزی در زمان درخواست، محاسبه و بروزرسانی و به صندوق و مقصد، پرداخت کند. مابه التفاوت مربوط به وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی بر اساس آخرین حقوق و مزایای مبنای برداشت کسور بازنشستگی یا حق بیمه در صندوق مبدأ یا حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه در زمان تقاضا نزد صندوق مقصد (هر کدام که بیشتر است) ضرب در تعداد ماههای سنوات قابل قبول در صندوق مقصد و بر اساس نرخ مورد عمل صندوق های بازنشستگی (قبل از تصویب این قانون) توسط صندوق مقصد محاسبه می گردد که پس از کسر وجوه منتقله از سوی صندوق مبدأ از بیمه شده می شود.

تبصره – اعتبارات لازم برای اجرای این قانون از محل منابع داخلی و سود سرمایه گذاری صندوق‌ها و سازمانهای بازنشستگی و افراد ذی نفع تأمین می شود و ایثارگران تابع قوانین و مقررات خاص خود می باشند.

یک وکیل :

با سلام .
بله امکان انتقال برابر ضوابط وجود دارد.

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
تحت شرایط خاص امکان پذیر است جهت بررسی دقیق تر از صندوق مربوطه پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت پرداخت ما به تفاوت می توانید اقدام نمایید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

به شرایط و قوانین صندوق بازنشستگی بانکها بستگی دارد