مشاوره حقوقی رایگان - نامه وارده با موضوع وصول لایحه ثبت گردید

با سلام
بنده از تخلف دانشگاه به دلیل پذیرفتن فردی را که شرایط ورود به آزمون را دارا نبوده و بومی نبوده دیوان عدالت شکایت کردم وقت نظارت هم برای من تعیین شده
اما روند کار پرونده ام را مشاهده کردم ذکر شده بود نامه وارده از طرف شخص پرونده با موضوع وصول لایحه ثبت شد اما من هیچ لایحه ی رو در آن تاریخ ثبت نکردم تازه لایحه ی رو به عنوان دفاعیه در برابر رای دانشگاه ثبت دیوان کردم
آیا ممکن هست شرح شکایتم به عنوان لایحه برای من ثبت شده باشد؟
یا ممکن هست از طریق ثنا لایحه های که ثبت شده داخل پرونده رو ببینم؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت مشاهده و مطالعه پرونده وکیل استخدام نمایید