مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام بنده حدود 2 ماه پیش یکی از دوستانم رو دیدم گفت بدهکار هست و باید 80 میلیون به طلبکارانم بدهم و از من خواست کمکش کنم بنده هم مقداری طلا خانه داشتم طلارو به دوستم دادم اون هم سفته داد قرار شد 20 روزه پول رو برگردوند ولی اصلا جواب هم نداد بنده هم رفتم دادگاه و سفته ها رو به اجرا گذاشتم وقتی از سامانه ثنا پیام رفت براش بعد از 2 روز زنگ زد و گفت شاهد دارم که به دعوا و زور از من سفته گرفتی خواستم ببینم چطور میشود و بعدش محکوم بشود طلب بنده رو قسطی میدهد؟ ممنون راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وجه سفته ها را باید پرداخت کند و اگر ادعایی دارد باید جدا دادخواست بدهد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
ایشان راه به جایی نمی‌برد و وجود سفته و امضای ایشان ذیل آن بر ضرر وی سند است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

وجوه را باید پرداخت کند و اگر ادعایی در این مورد دارند باید آنرا به اثبات برسانند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به دفاعیات شما بستگی دارد .
اگر اعسار پذیرفته شود قسطی پرداخت می کند .
موفق باشید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت محکومیت و معرفی نکردن مال امکان اقساط وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وجود سفته و امضای ایشان ذیل آن به ضرر وی سند است.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در فرض محکومیت نهایتا امکان در خواست اعسار و تقسیط بدهی وجود دارد.