مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده توسط شاکی و ثبت شکواییه جدید

با سلام من از فردی به سه اتهام کیفری (نشر اکاذیب، توهین و تهدید به هتک شرف با افشای سر) شکایت کرده بودم و در پلیس فتا نوشتم به دلایل شخصی تقاضای مختومه شدن پرونده را دارم. بعد از مدتی پرونده به شورای حل اختلاف رفت و یک جلسه هم بدون حضور من تشکیل شد و چند روز بعد شورای حل اختلاف به استناد همان نامه من نوشت (اعلام سازش پرونده در شعبه بایگانی گردید). من یک شکواییه جدید هم از همان فرد درباره همان سه مورد اتهامی به علاوه یک مورد جدید (افترا و تهمت) ثبت کرده ام که در مرحله تحقیقات در پلیس فتا است. آیا پرونده جدید تحت تأثیر پرونده قبلی ممکن است قرار گیرد؟ یعنی مختومه شدن پرونده به تقاضای خودم، مشمول اعتبار امر مختوم با این توضیحات می شود یا خیر؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، متن دقیق نوشته شده توسط شما باید بررسی شود که آیا مشمول میشود یا نه