مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام خدمت شما وکلای محترم خدمت شما عرض کنم که در سال 1363 پدرم درچاه درحالیکه فوت کرده بود وگزارش پزشکی قانونی و کلانتری و مطلعین محل هم را دارد آیا بنده که طبق اسناد و مدارک تنها فرزندش هستم و اولیای دم در اون موقع خیلی کوچیک و سه ماهه بودم می‌توانم الان شکایت کنم و پیگیری کنم درضما اسم سه نفر دوتا برادر و یه نفر دیگه به عنوان متهم داخل ابلاغیه هم هست تنها مدرک الان یه ابلاغیه و استشهاد و شاهدین رو دارم ممنون میشم اگه راهنمای کنین

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. مدارک را ارسال کنید تا بررسی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به مرور زمان شکایت متصور نیست مگر دلیل جدیدی در خصوص فوت پدرتان در صورتی که پرونده کیفری از قبل موجود بوده باشد می‌تواند از جهات اعاده دادرسی کیفری باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که دلایلی جدید ی دارید میتوانید درخواست اعاده دادرسی نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
موضوع شما مشمول مرور زمان شده و نمی‌توان اقدامی انجام داد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مدارک شما باید بررسی شود گزینه مشاوره حضوری فعال شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر دلایل جدیدی حادث شده باشد میتوان از باب اعاده‌دادرسی وارد عمل شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حدود الهی از جمله دیه و قصاص مرور زمان ندارد با مدارک که در اختیار خود دارید و با توجه به سن قانونی شما ی‌توانید موضوع را پیگیری نمایید به هر حال بهتر است حضوراً با وکیل دادگستری محل خود مشاوره دقیق دریافت نمایید

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

برای دیه بله میتوانید شکایت کنید