مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک

با عرض سلام
پدر بنده ملکی در روستا دارد و در همسایگی ملکی وجود داشت که در چند سال اخیر بخاطر تفکیک، کوچه‌ای چسبیده به ملک ما در نظر گرفته است و در اول کوچه دروازه قرار داد و کوچه شخصی شده است، اکنون برای ساخت ملک خودمان دهیار به ما گفته که از سمت کوچه شخصی باید عقب نشینی کنیم، آیا میتوانم از طریق قانونی جلوی عقب نشینی از سمت کوچه شخصی را بگیریم؟ لازم به ذکر است ما هیچ دربی از سمت کوچه شخصی همسایه نداریم.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به نظریه دهیاری اعتراض نمایید البته، مطابق قانون اداره بنیاد مسکن و موافقت دهیار عمل می‌گردد